Processed with VSCO with a9 preset

Se putea să lipsească un giveaway făcut de mine în postul Crăciunului? Ei bine, nu! Iar acum ar trebui să pun aici un mic bla-bla despre cum doresc să dau înapoi ceva comunității ș.a.m.d. Dar o să fiu sinceră, doar despre asta vorbesc – honest & beautiful living.

O să fiu sinceră și o să îți spun că nu îmi plac clișeele și lucrurile trase la xerox.

Caut foarte puțin inspirația în alte părți. Încerc ce produc aici să iasă din mine, cât mai sincer și mai autentic, fără să urmez voit un trend.

De asemenea, încerc să nu am un conținut cum găsești pe alte câteva zeci de bloguri sau profile de Instagram.

Și a nu se citi ca fiind o pledoarie pentru originalitatea mea inexistentă. Pur și simplu încerc să fiu și să fac altceva. Asta nu înseamnă că iese, sau nu în totalitate. Pentru că, să fim realiști, despre câte idei mai poți spune în ziua de azi că sunt originale?

Ideea acestui giveaway nu a pornit din dorința mea de a oferi ceva înapoi pentru susținere. Nu că nu ar conta, ferească sfântul a se înțelege așa ceva. Uneori mă întreb ce fac atât de bine de primesc aprecieri așa frumoase.

Ideea giveaway-ului a pornit tot de la dorința de a face ceva altfel. Printre atâtea giveaway-uri care oferă produse de înfrumusețare, am văzut că sunt prea puține care să ofere ceva pentru casă sau suflet. Și m-am trezit eu să fiu echilibrul balanței.

Am zis că fac un giveaway de deco. Dar era puțin cam tricky, neștiind cine va câstiga și cum s-ar potrivi în casa și viața lui ce îi ofer. Așa că am ales mai domol un pic și am ajuns la un giveaway care este exact hygge în viziunea mea.

Și m-a bucurat și mai mult ideea pentru că am ajuns să ofer aproape o parte din mine, oferind obiecte mici (știi tu, #lucrurimici) care mie îmi aduc multă liniște și bucurie.

Processed with VSCO with a9 preset

Ce include acest cadou

Pentru că oamenii de la Books Express au fost foarte simpatici, avem o carte despre…hygge (ce surpriză, nu?). Ei deja au împachetat-o extrem, extrem de frumos.

Processed with VSCO with a9 preset

Dar ca să nu fie blind date, cartea este aceasta:

carte-hygge

Apoi avem ceva legat de cea mai dragă pasiune a mea, fotografia. Și anume – un voucher de 50 de lei la Instantly.be ca să îți printezi amintirile preferate.

Pentru că mi se pare că luminile transformă o încăpere și eu fac abuz de ele, fac cadou o ghirlandă luminoasă ce poate fi utilizată pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători.

Mai avem și o lumânare parfumată de la H&M Home.

Și un calendar pe 2018. Hah, nu vă speriați, este tipul de calendar care mie îmi place cel mai mult – cu semne de carte. Adică, la finalul lunii tai partea “calendaristică”  și rămâi cu un semn de carte. Ca să nu te mai îngrijorezi, ca mine, că îți pierzi semnele de carte. Să ai de unde pierde!

Processed with VSCO with a9 preset

Și mai strecor și un pachet de rooibos, care mie îmi încălzește multe seri.

giveaway-ceai

Pentru că iubesc cadourile și cadourile împachetate drăguț, ceva micuț se va alătura pachetului, care să contribuie la cadourile frumoase pe care le vei face Crăciunul acesta.

Condiții de participare

Nu îmi place nici obligativitatea și nu îmi doresc nici să te pun în situații în care te folosești de numele prietenelor cărora le dai de obicei tag la concursuri, nici nu vreau să creadă prietenii tăi de pe Facebook sau Instagram că ești pișcotar pentru că dai share sau repost la giveaway-uri.

Așa că ce trebuie să faci este:

  1. Să urmărești deja Libelulu pe Facebook sau pe Instagram (mda, aici nu prea se pupă cu ce povesteam mai sus de obligativitate, dar tare mi-aș dori să ajungă la cineva care chiar mă citește și urmărește). Deci doar pe una, nu e neapărat pe amândouă (nu vreau să îți faci cont de Instagram dacă nu ai sau viceversa), da?
  2. Să atașezi la post-ul de pe Facebook legat de giveaway (va fi pinned pe pagină pe perioada desfășurării) o fotografie cu colțul preferat din casa ta. Că e raftul de bibliotecă, fotoliul de citit, patul pisicii, jardiniera din balcon, patul, orice altceva, fă-i o fotografie și pune-o ca și comentariu pe Facebook.

Aceste două condiții simple trebuie să se întâmple până luni, 18 decembrie la miezul nopții.

Alegere câștigător și detalii logistice

Deși îmi va fi extrem de greu să fac asta, cine va primi cadoul va fi ales de mine și nu de random.org.

Chiar îl consider un cadou, chiar consider că ofer o parte din mine. Așa că doresc să ajungă la cineva cu care chiar simt că rezonez. Asta nu înseamnă că voi alege neapărat pe cineva cunoscut.

Așa că, vă rog, fără comportamente copilărești la final. Dacă cineva simte că nu poate accepta condițiile de desfășurare, lucrurile sunt foarte simple și clare – mai bine nu participă.

Voi decide cine primește cadoul în maxim 72 de ore de la încheierea concursului.

Iar cu logisitca ne înțelegem – în București ne putem vedea personal. În rest, pot trimite prin curier (în țară).

 

Acum să nu fie cu supărare pentru că poate unele rânduri pot fi citite mai acid. Nu sunt. Eu cred că avem loc toți să ne punem curtea unul lângă celălalt și să ne-o gospodărim cum trebuie și cum ne e pe plac.

Mie așa îmi place să fac lucrurile și așa le voi face.

Nu cer nici share drept condiție de participare. Dar la cât de frumos s-au aliniat toate, aș da share și dacă nu ar fi cadoul meu.

Și să nu uit, mulțumesc Books Express și Instantly.be!

Vă îmbrățișează călduros libelula.