De câțiva ani încoace spațiul în care trăiesc a început să cântărească mult pentru mine. Oriunde aș locui, mă asigur întotdeauna că îl aranjez și decorez astfel încât să fie primitor, intim și să mă întorc cu drag la el. 

În urma ultimei mutări, am rămas temporar cu cărțile în brațe (până primesc mobila) și cu o etajeră ce înainte își trăia viața în bucătărie. Cum nu mai aveam nevoie de ea acolo, plus că visam să o folosesc în decor (am mai făcut un experiment cu ea), am profitat rapid și am transformat-o repede în punctul central al colțului meu de cameră drăguț.

L-am amenajat cu ce aveam, doar câteva lucruri am cumpărat special – care m-au costat în total cam 80 de lei.

Și a ieșit asta:

Processed with VSCO with s3 preset

Mie îmi place enorm, mai ales pentru combinația cărți pe parchet + luminițe, la care visam de mult.

Etajera nu are rol doar estetic, ci și funcțional. Prin toate cutiile acelea stau ascunse bijuteriile mele, iar cărțile sunt fericite de locul lor.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Și acum să spun și ce am cumpărat, nu? 🙂

  • Setul de 3 coșuri – 25 de lei (nu îmi mai amintesc exact prețul, dar pe undeva pe acolo era, dacă nu mai puțin)
  • Ramele foto în care nu am pus nimic încă – 20 de lei
  • Luminițele sub formă de globuri din ratan – 4,2 dolari (aproximativ 17 lei)
  • Luminițele mici, led – 4,99 dolari (aproximativ 20 de lei)

Setul de coșulețe și ramele foto (apar în prima poză, dreapta-jos) sunt luate din JYSK, magazin pe care l-am descoperit recent și din care mi-am luat în ultima vreme o grămadă de lucruri – majoritatea la reducere.

Processed with VSCO with s3 preset

Acum vine și pontul.

Căutam de o gălăgie de vreme niște luminițe care să nu arate ca cele de pus în pom și care să mă ajute să creez o atmosferă intimă în casă. Să arate și bine, să nu pară că am uitat să scot decorațiunile după Crăciun. Găsisem ceva asemănător cu cele mici, mai scurte și mult mai scumpe (40 – 50 de lei). Într-o zi m-am enervat foarte tare și am zis să răscolesc netul, sigur mi se arată ceva pe vreun site. Am găsit pe unul de la noi unele simpatice, 70-80 de lei. Și era cât pe ce să le iau, când mi-am dat seama că sunt un pic cu filamentul stricat dacă dau atâta pe ele.

Atunci am intrat pe AliExpress, că tot îmi era lăudat de un prieten. Și așa am găsit minunățiile acestea două, de care sunt tare încântată. Am ajuns să îmi decorez tot colțul cu banii care i-aș fi dat doar pe o ghirlandă de lumini.

Așa că my dear, pentru așa ceva, îți recomand să te uiți mai întâi pe AliExpress. Vor veni în 3 săptămâni, dar chiar mi se pare un inconvenient de trecut cu vederea. Eu le-am luat de aici și aici, dacă vreți să fiți siguri că este un seller de încredere. Pe aplicația lor de mobil sunt prețuri și mai bune + multe reduceri.

Setul cu led, pe fir de cupru, mă așteptam să fie mai lung. Desfășurat nu mi se pare că arată bine, așa că l-am pus în colivie:

Nu te speria, nu am mai aprins lumânările de când le-am pus acolo. 🙂

Processed with VSCO with s2 preset

Mie îmi place la nebunie! De abia aștept serile în care mai am răgaz să mă uit la un film, să beau o cană de rooibos și să mai trag din când în când cu ochiul la colțul meu. Încă nu știu ce să pun în cele 3 rame, of!