Toată povestea asta a început cu vreo 7 ani în urmă (poate chiar 8) în timp ce visam la cai-verzi-pe-pereți în timpul orei de biologie. Ca să nu ne lungim cu vorba, toată treaba a fost așa: mi-a venit ideea de a da la facultate la design interior. M-am calmat, am analizat situația când nu era entuziasmul la cote înalte și am zis lasă, hai să ne ținem de planul inițial. Așa că am dat la Marketing, cu o promisiune făcută atunci că voi face un curs de design interior după finalizarea studiilor. 

Bineînțeles, la cum sună toată treaba asta te-ai fi așteptat să fie doar o promisiune rămasă pe buzele unui copil de liceu – dar se pare că nu a fost chiar așa.

Am terminat facultatea, m-am mutat în București, am terminat și masteratul. Anul acesta se fac 6 ani de când nu mai stau pe acasă. Iar pe măsură ce trece timpul dorința de a avea un loc doar al tău devine tot mai mare (mai ales dacă trebuie să te muți de 2 ori într-un an cum m-a fericit pe mine 2013).

Mi-am re-adus aminte de promisiunea făcută în liceu și timid, am dat un search pe Google.

Am dat peste Atelierele Ilbah și de la finalul anului trecut nu am mai avut stare până nu m-am înscris la curs.

Așa se face că de la clătit ochii duminica dimineața la poze cu locuințe frumoase am ajuns să fac asta mai tot timpul. Adela Pârvu a scris un articol simpatic despre ce facem noi acolo, va urma și al meu. Dar nu azi. 🙂

Nu azi, pentru că azi îmi doresc altceva: să vă aduceți aminte de ce vă place și măcar o zi din săptămână timp de 2 ore să vă rupeți pentru acel ceva.

Fie că a fost vorba de fotografie, scris sau mai nou design interior, simt cum mi-au adus beneficii în dezvoltarea mea personală mai mult decât o carte cu sfaturi. Să nu mai vorbesc despre cum ajung toate acestea să se conecteze la un moment dat într-un punct. Mereu, mereu, mereu mă bușesc de situații în care ceva ce am învățat în altă parte mă ajută. Și nu pot decât să mă bucur că am avut răbdare și ochi deschiși pentru a învăța mai multe și pentru a-mi extinde puțin câte puțin viziunea.

 

design-interior