Despre & Contact

 

Bine ai venit! 

Mă bucur că ai ajuns aici 

Vom povesti despre cadouri, deco, plimbări, fotografii și lucruri mici. Vom visa la camere cu geamuri mari și la dimineți cu cafea în nări.

libelulu-frame

Eu,

Raluca

Sunt în online full-time. Și nu mă refer doar la faptul că lucrez ca specialist în optimizarea ratei de conversie. Am pasiuni care tot în online se extind și pe care le concentrez aici, pe blog. Pe lângă pasiunile mele, mai am o slăbiciune pentru echilibru și pentru lucruri frumoase.

 

blog-prezentare (1)

Blogul,

Libelulu

Ar putea fi confundat cu un blog de lifestyle. Sau de stil de viață autentic. Mă feresc să îi spun așa, pentru a nu fi îngrădit de niște prejudecăți. Voi aduna aici cele mai frumoase lucruri, întâmplări și idei de cadouri, pe care le ilustrez cât de bine pot prin intermediul celei mai mari pasiuni: fotografia. Poți călători cu mine virtual pe unde mă plimb; nu neapărat pentru a fi un blog (și) de travel, dar mai mult pentru că fotografiile mele capătă altă aromă. Și vorbind de arome, nu sunt cel mai extraordinar bucătar, dar uneori mai pozez și ce mănânc și le adun aici.

contact (1)

Contact

Hai să vorbim

Dacă ai mult de scris, mă găsești pe mail: raluca.tanase212 [at] gmail.com.

Pagina de Facebook a blogului o poți urmări aici.

Dacă te pasionează fotografia mă găsești pe 500px și pe Instagram.

Pentru pasionații de design interior și deco, mai adun lucrușoare pe Pinterest.

 

Close