Acest DIY este atât de ușor încât eu m-am apucat de el în timp ce făceam curățenie. Și l-am și terminat în 5 minute. Și este atât de simpatic încât mă holbez toată ziua la el și mă mir cum de a ieșit atât de bine ceva făcut cu stickere kitchoase din Jumbo. 

Zăceau ramele astea aurii pe raft, fără nimic în ele, de vreun an jumate. Tot mă gândeam la ce să pun, visam că mă apuc și eu serios de caligrafie și o să îmi iasă ceva demn de pus în ramă. Dar noroc bun. Nu am făcut nimic și ele tot cu hârtia de replacement stăteau, ca în ziua în care le-am luat. Dacă nu mă înșel, am dat undeva la 20 de lei pe toate trei.

Au apărut ele și în articolul cu decorațiunile ieftine.

În ultima vreme mi se părea că s-au prea aglomerat rafturile, că m-am plictisit de ele și că trebuie să fac ceva în privința asta. Așa că ieri, m-a plesnit inspirația când am găsit în sertar stickerele, uitasem de ele.

Văzând ananașii aurii care se uitau la mine bling-bling și ce soare de vară e afară am zis asta e, ramele vor fi pimp-uite și rafturile vor trece la hainele de vară și le voi mai dezbrăca puțin de obiecte.

Pentru toată treaba e nevoie de

o ramă foto, două, trei

foarfecă

hârtie sau carton pentru background

stickere kitchoase din Jumbo (cred că sunt cam 1 leu folia)

De explicat nu e mare lucru. Măsori dimensiunea ramei (m-am folosit de cartonul din spate), tai la dimensiune, lipești stickerele și aia e. E o treabă de copy-paste literalmente. Tai, lipești și ai rama dichisită.

Eu am făcut un model diferit pe fiecare ramă, deși inițial voiam să le fac la fel. Am pornit de la rama mare, căreia în colț i-am pus frunze de Monstera. Apoi am trecut la cea mică și m-am folosit de flamingo. Am zis să îl mai dichisesc un pic și am mai pus niște stickere cu flori și frunze în jurul lui. Iar la rama cu background bleumarin închis am rămas doar la un ananas. Este cea mai de efect dintre toate și favorita mea.

Nu îmi imaginam că va arăta atât de bine:

Iar rafturile, cum ziceam, le-am mai dezgolit. Steaua și firul de bujor din vază au trecut prin multe la viața lor, inclusiv prin gura lui Măru. Așa a ajuns steaua să nu mai aibă luminițe funcționale, iar bujorul să arate așa jumulit.

Sper să fie de folos și îmi cer scuze pentru plantele stafidite și jumulite, așa e la noi.