Copyright și publicitate

Conținut și drepturi

Textele și imaginile realizate de mine de pe acest blog sunt creație proprie, iar drepturile îmi aparțin. Dacă îți dorești să le folosești, te rog să mă contactezi înainte. S-ar putea să fii surprins/ă de un răspuns afirmativ. Nu este un moft sau o fiță, este un gest elementar de bun-simț și conduită în online.

În cazul în care nu dețin imagini potrivite pentru articole, voi încerca să le obțin din surse ce îmi oferă acest drept, cum ar fi Flickr Creative Commons.

În situațiile în care este posibil, voi încerca să obțin imaginile și acordul de a le utiliza dacă acestea nu sunt din surse accesibile.

 

În situațiile mai puțin fericite în care folosesc imagini asupra cărora nu am niciun drept (din varii motive), în semn de respect  voi specifica sursa de unde le-am luat. În cazul în care conținutul îți aparține și nu dorești să fie afișat aici, îmi cer scuze în avans și te rog să mă contactezi. Îl voi elimina în cel mai scurt timp posibil.

Publicitate

În cazul în care este relevant pentru cititor, voi specifica numele/magazinul/produsul din proprie inițiativă, fără a exista o colaborare cu brandul respectiv.

Libelulu nu promovează ce nu este relevant aici, iar în cazul în care un articol/un material are scop publicitar, va fi semnalat corespunzător.

Close