Sincer să zic, nu îmi mai aduc aminte cum am aflat de aceste șosete care susțin că sunt amuzament serios, dar le-am sorbit feed-ul de Instagram și mi s-au părut o idee de cadou tare haioasă. Dacă aveți prietene sau prieteni cu o pasiune pentru șosete funky, go for this și le vor sclipi ochii.

Șosetele lor trec un pic de imprimeurile demente cu banane, spaceships, cactuși, pepeni sau cine mai știe ce desene psihedelice (par example, eu am unele cu un desen nebun cu pisici negre).

Fondatorii s-au gândit într-o seară cum ar fi dacă șosetele lor ar putea să vorbească, așa că au apărut (nu peste noapte) cu acest brand de șosete vorbitoare, care ilustrează dieverse personalități.

Mi se par atââââât de amuzante numele: Vincent van Toe, Albert Einstoe, Feet Mondrian, Kate Middle-Toe, Brad Feet, Sole-Adore Dali.

AlbertEinstoe_adult_ChattyFeet2

Instagramul lor este la fel, un feed întreg de amuzament, pentru că postează doar poze cu șosetele în diverse contexte. Par example:

Feetasso on the beach but looking for the girls with the toy boat.

A post shared by ChattyFeet (@chattyfeet) on

O pereche costă 8 lire și da, livrează și în România. Ei zic pe site că ajung în 5-7 zile lucrătoare, iar transportul este 3 lire.

Sunt simpatice și seturile care vin în cutii tematice:

chatty-feet-box

Mie mi-au plăcut mult și chiar nu m-am putut abține din a da mai departe informația. Cine știe a cui prieten va fi ziua soon, cui vrei să îi faci o surpriză random sau dacă ai în plan să te aprovizionezi din timp cu cadouri pentru Crăciun.

Mai am niște idei de cadouri pe listă, mai urmează articole de acest tip. 😉

 

Fotografiile folosite aparțin Chatty Feet și sunt luate din kit-ul lor de presă. No worries, nu am luat nimic fără să întreb 🙂