cadouri-craciun-featured

Este deja 22 decembrie și alergătura dintre muncă, ieșiri și pregătiri pentru Crăciun te-a prins un pic și ai omis să cumperi câteva cadouri. În magazine nu mai este timp de pierdut vremea, așa că ai face bine să te duci cu lista pregătită. Și pentru că toată vânzoleala asta s-ar putea să nu fie prea prietenoasă cu ideile, ți-am pregătit aici câteva sugestii de cadouri last-minute.

1. Un fular infinity călduros

cadou-inifnity-scarf

Sursa foto: Pinterest

Poate prietena ta se va bucura de unul în culoarea ei preferată, mătușa ta l-ar aprecia pentru că este călduros, iar modelele pentru bărbați te vor salva și în cazul iubitului sau al celui mai bun prieten.

2. Vin

Bărbații din familie probabil se vor bucura mai mult de un vin bun decât de nimicuri materiale 😉

3. Boardgames

Sunt jocuri care ar pica minunat în perioada asta, în care oamenii se adună cu familiile sau prietenii. Merge minunat ca dar și pentru familiile cu copii, ales în funcție de vârsta juniorului. Îți vor mulțumi nu doar pentru cadou, dar și pentru experiența de a desfășura o activitate fun cu familia.

4. Cărți de colorat pentru adulți

Am văzut în ultima perioadă, de fiecare dată când mergeam într-o librărie, cărți de colorat pentru adulți. Când a venit vremea cadourilor pentru Crăciun, au fost câteva persoane dragi pentru care mi s-a părut un cadou bun.

Iar ipoteza s-a confirmat. Nu doar că s-au bucurat, dar am primit mai apoi poze cu ce colorau. 🙂

Ah, încă un lucru: este o activitate anti-stres, așa că se îmbină minunat cu liniștea căutată de mulți la final de an.

5. Cărți

Cred că aici nu este nevoie să mai detaliez prea mult. Pot să te ajut cu lista de cărți frumoase ce le poți face cadou de Crăciun.

6. Decorațiuni

Poți să optezi pentru niște decorațiuni simpatice care să aducă un plus în casă, o piesă elegantă pentru masa de Crăciun sau o piesă centrală și unică pentru brad.

7. Cozy, comfy stuff

Șosete simpatice cu reni, mănuși călduroase, pulovere tematice, pături comfortabile care să te îmbrățișeze când citești sau ce alte călduroșenii drăguțe îți mai ies în cale.

cadou-patura-citit

Sursa foto: Pinterest

8. O agendă minunată

Dacă îți știi destinatarul cadoului pasionat de scris sau de agende…there you are 🙂

Nu opta pentru una datată, mai degrabă pentru un notebook cu o copertă dreamy.

9. Acuarele și bloc de desen

Ar putea fi o alternativă pentru punctul 4.

10. O cană termică pentru călătorii

Dacă are planuri să plece pe undeva în perioada următare, poate ar aprecia un însoțitor pentru cafea sau ceai.

cadou-travel-mug

Sursa foto: anthropologie.com

11. Bilete la…

…teatru, concerte, operă, operetă.

12. Carte de bucate

Sunt variate și poți să o alegi după preferințele lui/ei. Cu rețete de dulciuri, cu rețete sănătoase, cu rețete rapide ca să îi fie de folos după ce se întoarce de la birou.

13. Coffee, tea or spice

Nu, nu sugerez să intri în supermarket și să cumperi un pachet de Doncafe sau o cutie de Lipton. 🙂 Variantele de specialitate sunt singurele acceptate aici. Un pachet de cafea de la o prăjitorie, niște sortimente de ceai de la un magazin cu ceaiuri sau chiar un set de condimente interesante.

14. Cărți de la anticariat

Pentru prietenul/a boem/ă care apreciază lucrurile vechi, mergi la un anticariat. În principiu ar trebui să găsești cărți pe care le poți lega frumos, dar cine știe ce obiect cu poveste îți mai iese în cale.

15. Și felicitările…

Dacă îți rupi vreo 3 ore din somn, ai putea să le pictezi chiar tu. Sunt convinsă că vor aprecia. Crede-mă, la mine a mers chiar dacă au fost pictate stângaci 😉

felicitare-pictata

 

În rest, să nu ne stresăm prea tare. Important este să ne bucurăm de oamenii minunați din jurul nostru, indiferent de valoarea cadoului sau cât de bine a fost nimerit. La finalul zilei, pentru ei am mers câteva sute/mii de kilometri zilele astea, nu pentru a le duce un cadou.