Il dolce far niente. Ciao, Roma! La vita e bella. Pizza. Pasta. Prosciutto. Mozzarella. Dacă aș mai sta un pic, aș putea să mai scot câteva clișee sau lucruri pe care le-am asocia rapid cu Roma și Italia. 

Nu o să povestesc nici despre mâncare, nici despre stilul lor de viață, de data asta mă rezum la poze.

Am pregătite într-un folder încă 2 serii, una dedicată arhitecturii și una oamenilor, dar pe acestea nu mă mai puteam abține să le țin în telefon.

Tura asta a fost favorita mea, am câteva cadre care îmi sunt inexplicabil de dragi, chiar dacă sunt făcute cu telefonul.

Favoritele:

roma-65

roma-60

How to speak Italian

roma-58

I have this thing with Vespa

roma-51

La Donna

roma-39

roma-21

roma-17

Lifestyle

roma-16

Stai un pic.

roma-37

roma-14

Nu știu cum s-au adunat, dar am senzația că acum am strâns cele mai multe clișee: ba un Fiat la un colț de stradă, ba o Vespa parcată, o clădire frumoasă, oameni relaxându-se, ceva vechi, ceva impozant, ceva un pic mai ferit de văzul tuturor dacă nu te abați de la drum.

Nu sunt toate de o calitate excelentă, cum spuneam, sunt făcute cu mobilul. Dar îmi sunt atât de dragi încât simțeam nevoia să le pun undeva, la un loc.

Un loc în care să revin din când în când și să îmi aduc aminte de o după-amiază plăcută de iunie, când soarele bătea frumos și mă plimbam singură, relaxată, prin Trastevere.

Din seria lucrurilor mici: ador să am șansa de a explora pe cont propriu, măcare pentru câteva ore, un loc nou, singură.

Dacă te-au prins fotografiile de mai sus, las aici restul galeriei. Și, din tura de anul trecut, cele 35 de poze cu arhitectura lor de care nu mă mai satur.